Derbi amb objectius diferents aquest diumenge a TAC12

 

S'han trobat aquest dijous en una pista que no porta bons records al Volei Sant Pere i Sant Pau i on el Cèvol vol aconseguir una victòria que li permeti recuperar ritme i afrontar amb ambició el final de temporada. Els dos equips arriben amb objectius ben diferents en un derbi que només té un precedent al Baix Gaià i amb victòria local per 3 a 1 la campanya passada.

SETMANA DE TRES PARTITS PER ALS COOPERATIVISTES

Serà aquí on el Volei Sant Pere i Sant Pau començarà una setmana de tres partits que pot ser clau per al seu objectiu final, lluitar per les dues places que donen accés al 'playoff' d'ascens. Ho farà després de l'última victòria davant el San Roque i just abans de jugar contra el Barça, els dos equips que el separen de l'objectiu. Tot i la diferència a la classificació, els de Vlado Stevovski són conscients que tindran davant un equip capaç de tot.

BUSQUEN UNA VICTÒRIA DE PRESTIGI

I és que el Cèvol arriba a l'encontre sense cap pressió i amb el gran objectiu de tornar a agafar el ritme de competició després de l'alteració del calendari patida en l'inici de 2022. D'aquesta manera, i després de perdre contra el totpoderós L'Illa Grau dimarts, els d'Iñaki Bescós, lluny de motivacions classificatòries, busquen una victòria que permeti consolidar la moral de l'equip.

EN DIRECTE A TAC12

Jesús Sarmiento i Marc Riverola, tècnic del Club Voleibol Salou, conduiran una transmissió que podrem seguir des d'instants abans de les 12.30 hores i en directe a TAC12.