Junts torna a canviar el seu regidor a Torredembarra

L’actual responsable de la junta local de Junts per Torredembarra, Xavier Suárez, serà la nova cara visible del partit al ple de l’Ajuntament. Després de la renúncia de Josep Maria Calvet, que es formalitzarà al proper plenari, la directiva de Junts a Torredembarra ha apostat pel tercer component de la llista de les últimes eleccions com a recanvi natural.

Una decisió que també arriba ja pensant en el futur i en properes eleccions. Calvet ha assegurat que deixa el càrrec perquè no pot compaginar feina i política.

Aquest serà el segon canvi que realitza Junts per Torredembarra aquest mandat. Calvet, de fet, va agafar l’acta de regidor el mes de febrer de 2020 després de la dimissió de la primera portaveu del grup Anna Magrinyà.  Ara, Xavier Suárez assegura que la línia que seguirà serà continuista amb el treball de Calvet.

Nova regidora també al govern

Els moviments de Junts no seran els únics que es visibilitzaran en el proper plenari. També Esquerra cobrirà la baixa del regidor Guillem Pujol, que va renunciar ara fa dos mesos. L’actual vicepresidenta de l’associació de veïns de la Marítima Nord, Pilar Hernández, serà, com s’esperava, qui ocuparà el lloc de Pujol i assumirà també les competències de joventut.

Formalment, la nova regidora, no s’incorporarà fins al plenari del 21 de gener, però ja s’ha començat a integrar a les rutines de l’equip de govern.