El Cèvol pot mirar cap a dalt i fer un favor al Volei SPiSP

La Superlliga 2 és cosa de quatre més un: els candidats que opten a les dues places per accedir al "playoff" i el Cèvol, cinquè, en terra de ningú i en estat de gràcia. El Volei SPiSP disposa de la segona volta sencera per capgirar una taula que l'allunya a tres punts de la fita quan encara ha de creuar-se amb Barça, San Rogue i L'Illa Grau, els dos darrers com a local.

No compta amb marge per a l'error perquè els de dalt tan sols fallen quan el calendari els creua. I l'únic "comodí extra" és el del Cèvol Torredembarra, que jugarà tot seguit amb Barça, San Roque, L'Illa Grau, i Volei SPiSP. El Tourmalet dels del Baix Gaià no va sentar bé en l'inici de curs amb zero punts de 12 possibles, però hi ha qualitat, experiència i treball per sorprendre qualsevol.

Si La Torre esgarrapa alguna cosa de profit les tres jornades vinents, s'afegirà a la pugna capdavantera i els cooperativistes en sortiran beneficiats.

voleibol 12 gener

Un Cèvol que encadena sis triomfs i un Volei SPiSP molt fiable i que passarà dissabte per la pista del Sayre, cuer sense victòries. El Barça-Cèvol de diumenge al matí és el derbi de la jornada i un partit que també "es jugarà" des de Tarragona.

Tant Cèvol com Volei SPiSP travessen de puntetes la difícil situació sanitària que, regularment, impedeix que les plantilles puguin exercitar-se al complet.