Nou retard en la construcció de la comissaria dels Mossos a Torredembarra

La Generalitat haurà de tornar a licitar les obres de construcció de la futura comissaria dels Mossos d’Esquadra a Torredembarra. L’obra s’hauria d’haver iniciat el passat mes de setembre, però llavors es va detectar un problema tècnic perquè el projecte no preveia la recollida d’aigües pluvials per reaprofitar-les com indiquen les ordenances locals.

Ara, una vegada redissenyat el projecte, l’empresa licitadora s’ha tirat enrere per motius econòmics. Això obliga a reiniciar tot el procés. La preocupació del consistori es fixa ara en la implicació que aquest retard pot tenir en el desplegament previst dels Mossos d’Esquadra al territori.

El nou retard en la construcció de l’equipament policial ha transcendit en un ple del mes de novembre que ha tornat al format telemàtic i que ha servit per confirmar el conveni entre els ajuntaments d’Altafulla, Creixell i Torredembarra per compartir efectius de les respectives policies locals.

En el mateix plenari també s’ha aprovat l'ordenació de contribucions especials al centenar de veïns que utilitzen l'estació de bombeig d’aigües residuals del carrer Saüc. Una Ebar que ara es substituirà amb un pressupost estimat de 36.000 euros.