Enemics íntims

La majoria dels jugadors del Cèvol Torredembarra van defensar anteriorment la samarreta del Volei SPiSP, Hem parlat amb dos d'ells, Gregory Bordas i David Sanllehí: un derbi especial per a tots, en directe a TAC12.

Gregory Bordas és un dels puntals del Cèvol Torredembarra i anteriorment va competir amb el Volei SPiSP durant 15 temporades. David Sanllehí va ser internacional absolut i també continua en actiu al Baix Gaià per compatibilitzar la vida laboral amb l'esportiva. Aquest cap de setmana, però, no podrà jugar el derbi perquè ha d'atendre el seu bar-restaurant a Salou, municipi que acollirà el partit de Superlliga 2.

Demanem el Gregory que compti quants efectius del Cèvol van passar anteriorment per Tarragona i reflexionem amb Sanllehí com és de curiós l'esport perquè el derbi se celebri en una pista neutral per les obres al recinte cooperativista.

El Cèvol ha començat malament la Superlliga 2, tres derrotes en tres partits, però el calendari ha estat injust creuant-lo de pressa amb els cocos. El Volei SPiSP suma vuit punts de dotze possibles amb remuntades esbojarrades com la del dia del Barça B. L'experiència visitant i la joventut local: La festa d'un esport de proximitat que es reivindica un altre cop a través de la tele.

Serà dissabte a les 20 hores quan Jesús Sarmiento narri el ja clàssic entre Volei SPiSP i Cèvol Torredembarra, amb la companyia del tècnic del Volei Salou, Marc Riverola.