La Protectora d'Animals de Torredembarra podria tancar a finals d'any

Treballadors i voluntaris de la Protectora d’Animals de Torredembarra treballen a contrarellotge per aconseguir una solució perquè el 31 de desembre l’equipament no hagi de tancar les portes. Després de molts anys de servei, el propietari dels terrenys on es troben se’ls vol vendre i això els obligarà a marxar.

Per això han engegat una campanya de micromecenatge per aconseguir 120.000 euros, l’import dels terrenys. Un objectiu que saben que és complicar d’aconseguir, per això també estan buscant famílies que acullin a un dels més de 200 gossos o 80 gats que hi ha aquí.

perrito

La possibilitat de trobar un terreny nou és complicada, es necessita amb unes característiques molt concretes i la inversió per construir les noves instal·lacions també és molt elevada. La fi del servei suposaria deixar a molts municipis de l’Alt i el Baix Camp, Tarragonès i Baix Penedès sense tenir cap lloc on portar els animals que es capturen pel carrer.

Per aquest motiu des de la protectora també demanen una major implicació de les administracions. El desenllaç d’aquí a dos mesos i mig.