Cèvol Torredembarra - Barça (0-3)

El segon projecte del Cèvol a Superlliga 2 arrenca amb derrota contra el gran favorit a l'ascens, el Barça, acabat de descendir. La pèrdua de l'igualat primer set ha passat factura als locals la resta de partit.

Els torrencs han arribat a situar-se ben a prop del triomf parcial, amb el 21-19,  però el Barça ha reaccionat a temps per endur-se el primer set. De més a menys, el Cèvol no ha tingut opcions reals en el segon i tercer set, amb avantatges còmodes per als blaugrana, que no han patit per endur-se la victòria final.

Un inici complicat, capricis del calendari, veure's les cares amb el Barça al pavelló Sant Jordi, però tot just comença el camí cap a la permanència dels d'Iñaki Bescós, que s'ha estrenat avui com a màxim responsable en lliga de l'equip i després d'assumir les tasques de segon tècnic el curs anterior, al costat de Carlos Mora, amb qui s'ha intercanviat ara els papers.

Ha estat, d'altra banda, la jornada del debut de l'oposat Ruben Antequera com a jugador del Cèvol, reactivant-se així en la competició de primer nivell, als seus 40 anys, i després de militar a altres equips com el Volei SPiSP.

El primer desplaçament portarà els de Torredembarra a San Roque (dissabte, 16 hores), rival que també s'ha estrenat amb derrota per 3-0 a la Superlliga 2 d'enguany.

Sets: 23-25, 20-25 i 16-25.