La remodelació de l'antiga N-340 de la Torre entra a la fase final

Queden menys de dos mesos d'obres a l'antiga N-340 que pròximament seran una realitat. N'és una mostra la instal·lació dels panots de les voreres que donen forma al nou tram del passeig Miramar. Ja s'ha enllestit la xarxa de clavegueram i d'aigües pluvials i tot fa preveure que les obres acabaran a finals de novembre o inicis de desembre.

En unes setmanes es començarà a pintar el carril bici fins a l'enllaç que l'Ajuntament d'Altafulla té previst completar per unir tot el traçat pedalable. Els pròxims passos també passen per la instal·lació del mobiliari urbà, l'enllumenat i l'arbrat, abans d'asfaltar la via destinada als vehicles que serà més estreta que abans. De fet, ja s'intueix el canvi de fisonomia de l'antiga N-340. La via passarà de ser una carretera a un passeig amb més espai per als vianants. 

Les marquesines del bus canviaran de lloc

WhatsApp Image 2021 10 06 at 13.29.13

Amb les obres també s'aprofitarà per reubicar les parades del bus interurbà. Les noves marquesines se situaran en aquest espai a tocar de la passarel·la. L'altre canvi important serà la intersecció amb el passeig de la Sort que ara es farà amb aquesta rotonda amb l'objectiu d'evitar girs conflictius.

Alhora, els dos altres encreuaments seran elevats per tal de reduir la velocitat dels vehicles. La renovació d'aquest tram haurà costat 1 milió d'euros, la meitat finançats per l'Estat.