El Cèvol es classifica per a la fase final de la Lliga Catalana

Bon debut oficial del conjunt de Torredembarra, que s'ha desfet del Natació Sabadell i el Roquetes per 2-0 i en partits al millor de tres sets. Torrencs i sabadellencs passen així a una ronda final on també hi haurà el Volei SPiSP.i el Barça. Els blaugrana, seran els amfitrions de la competició, concretament a Cornellà.

El pavelló Sant Jordi de Torredembarra ha estat la seu d'un tram inicial de torneig que ha aplegat el conjunt amfitrió i dos acabats de pujar a la Superlliga 2. Malgrat que durant la prèvia va dir-se que l'arrencada seria contra el Roquetes, finalment el curs ha començat contra el Natació Sabadell i amb triomf per 2-0. El resultat ha estat el mateix contra els ebrencs, ara bé, amb horari avançat al previst de les 20 hores.

Més enllà de les anècdotes, la plantilla d'Iñaki Bescós comença amb bon peu la segona campanya a l'avantsala de l'elit del voleibol. En qualsevol cas, la Lliga Catalana és tan sols un test, però de primer nivell, i que continuarà el cap de setmana vinent contra els dos rivals més forts de Catalunya més el Natació Sabadell, l'altre participant que ha assolit una de les dues vacants en joc al Baix Gaià.