Les intervencions de socorrisme a les platges de Torredembarra cauen a la meitat

Acaba la temporada alta del servei de salvament i socorrisme a les platges de Torredembarra amb una xifra d'actuacions molt positiva. En comparació a l'estiu passat, s'han reduït a la meitat les intervencions lleus, han passat de 700 a unes 380. Aquí s'inclou picadures de medusa o petits talls. Una disminució que ve de la mà de la bona prevenció que ha fet l'equip de socorrisme a primera línia de costa.

Un estiu que tanca amb una mort per causa d'un infart d'una persona gran que es trobava a tres metres de la vora del mar, 8 rescats i 12 evacuacions, 3 d'elles per parada cardíaca. A més, han realitzat uns 7.000 serveis de prevenció i informació als usuaris.

En total, 17 socorristes han controlat els gairebé quatre  quilòmetres de platges dividides en quatre àrees: Canyadell, la Paella, Barri Marítim i els Muntanyans.

ddr socorrisme

D'altra banda, el servei de la cadira amfíbia per persones minusvàlides també ha estat tot un èxit: unes 80 persones han pogut gaudir-la.

Pel que fa a nivell policial, també s'han dut a terme diverses actuacions. Han fet un toc d'atenció als nadadors que sortien de la zona de les boies, i a les embarcacions de vaixells que hi entraven.

Des d'aquest dilluns, el servei de salvament i socorrisme de les platges de Torredembarra es troba en temporada mitjana. Això comporta reducció d'horaris: comença a dos quarts d'11 hores i acaba a les 20 hores.