Futur incert del Cèvol Torredembarra a la Superlliga 2

Uns 10.000 euros necessita ara mateix el Cèvol Torredembarra per a poder finançar sense problemes la seva segona temporada a la segona categoria del voleibol estatal. Un pressupost que ha de ser notablement superior al del curs passat, ja que la Federació Espanyola de Voleibol ha suprimit la bonificació que va implementar l'any passat en els cànons d'inscripció dels clubs a causa de la pandèmia. Enguany s'ha recuperat el cànon del 2019, que arriba als 12.000 euros, i això fa que, a hores d'ara al Cèvol, tot i que ha formalitzat la inscripció a la categoria, no li surtin els números per a afrontar tota la temporada.

És per això que reclamen ajuda al consistori torrenc perquè repeteixi l'aportació duta a terme l'any passat per a poder mantenir el club en una categoria mai vista fins ara al municipi.

L'AJUNTAMENT DEFENSA LA TAULA DE SUBVENCIONS

Des del consistori afirmen que la partida que rebrà el club ve pressupostada per la taula de subvencions marcada des de l'any 2016 a totes les entitats i clubs del municipi, i que, enguany serà de prop de 14.000 euros per al club de voleibol, lleugerament superior a la del 2020. L'any passat, però l'Ajuntament va aconseguir una aportació extra de 10.000 euros procedents d'un patrocinador privat, fet que enguany no podran repetir.

Club i consistori es tornaran a reunir aquest divendres per a mirar de trobar una solució que impliqui aconseguir nous fons privats que desencallin la situació.