La comissaria dels Mossos a Torredembarra serà realitat el 2023

Després d’anys d’espera i reivindicacions les obres de la nova comissaria de districte dels Mossos d’Esquadra a Torredembarra s’iniciaran després de l’estiu. Tindran una durada de 18 mesos i es preveu que l’equipament ja estigui operatiu durant el primer trimestre del 2023.

Inicialment hi haurà entre 45 i 50 agents de la policia catalana que hi donaran servei. Les instal·lacions, però estan preparades per poder albergar fins a 80 efectius. El cost total és de 3.300.000 euros i serà un edifici pioner perquè el seu interior serà de fusta, convertint-lo en la comissaria més sostenible de Catalunya i que tindrà una petjada de carboni pràcticament 0.

Des de l’Ajuntament de Torredembarra celebren que per fi aquest equipament tan demandat tingui ja una data d’inici d’execució d’obres i un pressupost per tal de dotar aquesta part del Tarragonès d’un millor servei policial.

Una presentació que ha vingut precedida de la Junta de Seguretat Local, on Torredembarra segueix per sota a les estadístiques de fets delictius, unes dades que des del consistori valoren positivament.