Torredembarra incrementarà els diners per al servei de recollida de la brossa fins a finals d'any

El servei de recollida de les escombraires va tornar a ser protagonista del ple de Torredembarra d'aquest mes de juny. Ho va ser gràcies a la modificació de crèdit aprovada de 170.000 euros provinents del romanent de tresoreria que permetrà complementar el servei fins a finals d'any.

Des de l'equip de govern es va justificar l'augment de la quantitat destinada a aquest servei pel canvi d'hàbits dels ciutadans derivat de la pandèmia, i que ha suposat una major necessitat de recursos. També van afirmar que ara s'estudiarà si s'adjudica aquesta ampliació a l'empresa que ja presta el servei, Nordverd o a una altra.

Una modificació que va tenir el vot favorable de PSC i Junts, l'abstenció del regidor no adscrit Toni Cruz i en contra de Ciutadans.

Des de tots els grups es va tornar a posar damunt la taula la nefasta gestió de l'actual contracte de neteja que diuen duu a terme l'empresa concessionària, i es va demanar al govern que continuï vigilant al respecte i es prengui nota de les necessitats actuals de cara a redactar el futur contracte durant l'any vinent.

També comprèn 40.000 euros per a una nova galeria de tir per a la Policia Local del municipi i 26.000 per a ajudar les AMPA dels centres escolars torrencs a l'adquisició de material de cara al curs vinent.

El ple també va aprovar el conveni de col·laboració de la policia torrenca amb les d'Altafulla i Creixell, després de no fer-ho fa uns mesos. Tot i aprovar-se per unanimitat, alguns grups de l'oposició van posar en dubte la seva utilitat a causa de la major quantitast d'agents amb què compta Torredembarra respecte als altres municipis.