L'Ajuntament de Torredembarra reprén les reunions amb veïns

La plaça del Mar de la urbanització Marítima de Torredembarra ha acollit la primera trobada presencial entre regidors i veïns programada per l'Ajuntament. La voluntat del consistori és atendre les demandes i suggeriments dels torrencs. Per fer-ho ha programat set reunions com aquesta en diferents punts del municipi per als pròxims caps de setmana. Es tracta d'una via de participació que no s'ha pogut posar en marxa abans a causa de la Covid.

Algunes de les reivindicacions més repetides pels veïns i veïnes de la Marítima passen per l'adequació dels espais verds, la instal·lació de fibra òptica o la millora del servei de neteja. Els assistents fan una bona valoració de la reunió i creuen que donarà els seus fruits.

casal1

La reobertura del casal del barri també és una de les demandes més emfatitzades. És un equipament dinamitzador de la vida social i cultural de la zona i fa més d'un any que està tancat per la pandèmia. L'Ajuntament preveu acabar el procés de concessió del servei de bar del casal i obrir-lo a mitjans d'estiu.

El següent pas per part dels regidors interlocutors és fer arribar les peticions del veïnat a les regidories competents, tot mantenint la comunicació amb les associacions de veïns.