L'hostaler David Sanllehí renova amb el Cèvol Torredembarra

Va ser internacional del voleibol i té tan sols 29 anys, però ara també és hostaler a la capital de la Costa Daurada. El salouenc David Sanllehí continuarà una temporada més al Cèvol Torredembarra, però prioritzant el seu altre perfil professional, un negoci al cor turístic del territori.

La immensa majoria de clients del Classic's, especialista en hamburgueses gourmet al carrer Via Augusta de Salou, no sap que el conductor del local és jugador de voleibol, va competir amb la selecció absoluta i segueix a les pistes gràcies al Cèvol Torredembarra, amb qui va assolir la permanència a Superlliga 2 el curs del debut.

La prioritat de David Sanllehí és el negoci que gestionen la seva parella i ell. Això no significa, però, que no pugui continuar defensant la samarreta d'un conjunt torrenc on és el club qui s'adapta als requeriments dels seus efectius per motius laborals. Sanllehí seguirà a Torredembarra.

cevol pista 26 maig

El llarg tancament i les limitacions horàries per la crisi sanitària van fer mal al David hostaler i ajudar, en canvi, al David jugador de voleibol perquè va disposar de més minuts per a partits i entrenaments. Ara serà més complicat, ja que el sector serveis reprèn lentament el vol. Aquí el local ja funciona a bon ritme desitjant i augurant un estiu esperançador.

David Sanllehí complirà 30 anys el mes vinent i formarà part, el curs 21-22, de la segona plantilla consecutiva del Cèvol Torredembarra a una Superlliga 2 on també hi haurà el Volei SPiSP.