Llum verda al finançament del pressupost de Torredembarra

El govern de Torredembarra va poder tirar endavant sense problemes la proposta de refinançament del pressupost presentada aquest dijous al plenari. Així, va aprovar sense vots en contra el modificatiu de crèdit de més de 500.000 euros procedent del romanent de tresoreria que es destinarà en bona part a projectes socials.

Destaca un nou Pla d'Ocupació Local amb 129.000 euros i que crearà una desena de llocs de treball durant sis mesos o la reforma d'un habitatge de propietat municipal per a fins socials.

Unes partides socials proposades pel principal grup de l'oposició, el PSC, i que van escenificar la bona sintonia que encara mantenen el govern i els socialistes després de governar plegats en el mandat anterior. Des del govern també es va defensar el calendari marcat per al finançament del pressupost.

Un suport al govern que també va arribar per posar en marxa la petició del crèdit de 2,3 milions d'euros que ha de permetre el finançament del projecte de cobriment de la piscina municipal i altres partides.

Només des del grup de Ciutadans, del que ja no va formar part l'exportaveu Toni Cruz, ara regidor no-adscrit, es va criticar la xifra demanada a crèdit més enllà del projecte de la piscina.

MÉS CONTROL DEL CONTRACTE DE LA NETEJA

Un ple que també va aprovar, amb l'abstenció del PSC i Ciutadans, ratificar la sanció de 23.000 euros a l'empresa concessionària del servei de la neteja.

Des de l'oposició es va reclamar al govern que, sobretot de cara a la temporada d'estiu, s'augmenti la vigilància del compliment del contracte i es treballi ja en la redacció d'un de nou de cara a l'extinció de l'actual d'aquí a dos anys.