Torredembarra reforça el finançament del pressupost municipal

Un dels grans projectes del mandat torrenc, el cobriment de la piscina municipal, es finançarà de manera externa mitjançant un crèdit bancari. El ple d'aquest dijous farà un pas més en els tràmits per a aquesta petició financera, que arriba als 2,3 milions d'euros. 1,7  del total es destinaran a aquest projecte llargament reivindicat.

La resta d'aquest finançament extern es destinarà a inversions de protecció del patrimoni artístic i cultural per valor de 243.000 euros, entre elles la recuperació de la sínia situada a l'entrada del municipi.

El ple també aprovarà una modificació de crèdit provinent del romanent de tresoreria per valor de 500.000 euros. La meitat d'aquest traspàs es destinarà a actuacions com el Pla d’Ocupació Local, l’asfaltat de carrers o l’adequació i millora de l’enllumenat públic.

La resta finançaran actuacions de reforma al Castell, a Cal Bofill i a un pis propietat de l’Ajuntament per a fins socials. 

SANCIONS A L'EMPRESA DE NETEJA

Un ple que ratificarà les sancions a imposar a l'empresa concessionària de la neteja per diversos incompliments, que arribaran en total als 24.000 euros.