Torredembarra s'uneix a les ciutats 30

Els senyals que delimiten la velocitat al nucli urbà de Torredembarra a 30 km/h s'aniran estenent en les pròximes setmanes per tot el municipi. I és que la Torre passa a ser ciutat 30, seguint el model d'altres ciutats del territori com Tarragona o Vila-seca.

A partir d'ara la circulació es delimitarà a aquests 30 km/h a la gran majoria de carrers torrencs amb algunes excepcions. Entre aquestes destaquen el Passeig Miramar, la carretera de la Pobla de Montornès o el tram inicial de la carretera de La Riera, que aquest mateix dimecres canviava el seu límit de velocitat de 90 a 50 km/h. També tindran un límit de velocitat diferent, en aquest cas més restrictiu, a 20 km/h, els carrers de plataforma única.

Des del consistori remarquen que aquesta és una aposta global que es reflecteix, per exemple, en el projecte del nou passeig Miramar.

Tot un seguit de variacions que s'emmarquen en el canvi normatiu global que pretén, per una banda, rebaixar en un 50% els morts i ferits greus en accidents de circulació en els pròxims deu anys, i per l’altre, reduir l’impacte negatiu que té el trànsit en la qualitat de l’aire dels municipis.