L'inici d'obres de la futura comissaria dels Mossos a Torredembarra és imminent

Pas endavant ja definitiu perquè Torredembarra desencalli un dels grans projectes pendents al municipi en els darrers anys, la construcció de la nova comissaria dels Mossos d'Esquadra. Una infraestructura que ha de donar servei no només a Torredembarra, sinó a tot el Baix Gaià i que al llarg dels anys ha tingut diversos projectes ubicats en diferents espais.

Així, el ple torrenc portarà dijous a aprovació la transmissió a la Generalitat de la titularitat dels terrenys municipals on s'ha de construir l'equipament, situats al carrer dels Bonafilla, a la urbanització Nova Torredembarra, i que ocupen una superfície de gairebé 2.000 metres quadrats.

Des del consistori esperen que l'inici de les obres per part de la Generalitat sigui imminent i que la nova comissaria respongui a les necessitats d'un territori que havia quedat fora del desplegament inicial de la policia catalana al Camp de Tarragona.

Encara en l'àmbit policial, el ple aprovarà sol·licitar al Departament d'Interior l'autorització per a la subscripció de l'acord de col·laboració entre els ajuntaments de Torredembarra, Altafulla i Creixell per a la prestació dels serveis de policia local.