Torredembarra comença les obres de l'antiga N-340

 

Últims vehicles que han circulat aquest matí de dilluns pel tram de l'N-340 comprès entre l'estació de ferrocarril de Torredembarra i el passeig de la Sort tal com el coneixíem fins ara. Un espai que a finals d'any haurà canviat completament de fisonomia per convertir-se en una via urbana amb menys espai per als vehicles, amb un carril bici i de vianants i una nova rotonda a l'entrada del passeig de la Sort. Permetrà pacificar encara més el trànsit en municipal.

I és que és un dels principals objectius del consistori torrenc amb les obres, que compten amb un pressupost d'un milió d'euros i esdevenen un projecte llargament esperat a la vila. Així, s'han establert rutes alternatives per dins del municipi; des de l'Ajuntament esperen que serveixin per reeducar la circulació de vehicles, reduint-ne la velocitat i creant noves rutes més integrades a les noves mobilitats.

Un altre dels grans canvis que provocarà la nova reorganització del passeig Miramar és la instal·lació de noves parades d'autobús, ara situades al centre urbà i que han de permetre la descongestió provocada pels diferents serveis urbans i interurbans.