Torredembarra no suspendrà el contracte de recollida d'escombraries

L'empresa NORDVERT continuarà prestant el servei de recollida d’escombraries a Torredembarra tot i l'expedient per resoldre el contracte que va presentar l'Ajuntament torrenc el passat mes d'agost. Serà així després que el ple de l'Ajuntament de Torredembarra aprovi parcialment aquest dijous les al·legacions presentades per l'empresa.

El consistori torrenc va incoar un expedient de resolució de contracte del servei de recollida i transport de residus davant els incompliments detectats al novembre de l'any 2019 i les deficiències en el servei dels inicis de l'estiu passat.

El nou informe sorgit de les al·legacions presentades per l'empresa, i en vista de la bona voluntat mostrada per aquesta i la millora detectada en el servei, reflecteix la no extinció del contracte i la seva substitució per una sanció econòmica. Una sanció que arribarà als 23.000 euros en diferents conceptes.

Des del consistori creuen que aquesta és la millor solució un cop vista la predisposició de l'empresa a millorar el servei d'un contracte que expira l'any 2023.

De cara a la finalització del contracte d'aquí a dos anys, des del consistori torrenc es vol començar a treballar ja per a posar en marxa un nou model per al servei, que comporti una diversificació de contractes perquè diferents empreses optin als serveis específics que necessita el municipi.