Gala Premi Mañe i Flaquer Nov 2021

El Portal de Padrines serà, de moment, de doble circulació

L’Ajuntament de Torredembarra suspèn de forma provisional la prohibició per als vehicles d’entrar al nucli històric pel portal de Padrines. Aquest era un dels principals canvis programats pel consistori en la mobilitat per l’interior del nucli antic que entraran en vigència aquesta setmana. La mesura arriba després que alguns veïns de la zona hagin mostrat el seu desacord amb les modificacions de circulació i hagin presentat a l’Ajuntament un document amb setanta firmes demanant la suspensió dels canvis. Asseguren que no se’ls ha informat de la iniciativa i que els suposaran un augment de trànsit a zones sensibles del nucli antic on conviuran vehicles i vianants.

El consistori, per la seva banda, defensa els canvis i entén que no hi haurà un repunt del flux de vehicles. Argumenta que amb l’eliminació dels aparcaments del carrer Freginal o Eduard Benot es reduirà la circulació interna de vehicles al nucli antic.

Malgrat tot, per analitzar les opinions dels veïns i valorar-les, de moment es mantindrà la doble direcció d’entrada i sortida al portal de Padrines, si bé la resta de canvis, sis, ja seran efectius des d'aquest dimecres.