Llum verda a les obres del dipòsit del Pujol i a la piscina coberta

El Ple de l’Ajuntament de Torredembarra ha donat llum verda a dos projectes destacats per al municipi. Per una banda s’ha adjudicat a Sorea les obres de reforma del dipòsit del Pujol, per un import de gairebé 830.000 euros; unes obres de gran importància perquè la infraestructura hidràulica abasteix el 75% de la capacitat de subministrament del municipi. S'espera que els treballs comencin de manera immediata i s'allargaran uns cinc mesos.

PUJOL 29 GENER

L’equip de govern d’Esquerra i els partits de l’oposició del PSC i Junts hi han votat a favor. Ciutadans s’ha abstingut, tot i considerar el projecte com a vital: creu que l’informe tècnic d’adjudicació del contracte presenta algunes deficiències.

La infraestructura que també ha fet un pas endavant és la coberta i reforma de la nova piscina municipal, que va entrar en funcionament l’estiu del 2016. De moment s’ha aprovat de manera inicial el projecte. L’equipament permetrà una millora substancial d’aquest servei al municipi, ja que l’actual piscina d’hivern és molt deficitària.

PISCINA 29 GENER

A banda del govern, el PSC i Ciutadans hi han votat a favor. Junts s’hi ha abstingut perquè defensa que, tot i ser necessari, la proposta és poc ambiciosa. També els taronges, tot i el suport, han matisat que els hagués agradat un altre projecte. En canvi els socialistes ho aplaudeixen perquè també van treballar l'obra el mandat anterior quan formaven part de l’equip de govern.

La remodelació de la piscina tindrà un cost de gairebé 1.700.000 euros i les obres duraran nou mesos; el següent pas serà adjudicar els treballs.