Les obres de la remodelació i coberta de la piscina de Torredembarra podrien iniciar-se al setembre

Nou pas endavant per fer realitat la renovació i coberta de la nova piscina municipal de Torredembarra. El ple de demà aprovarà el projecte d’aquesta intervenció. Tot plegat tindrà un pressupost de gairebé 1,7 milions d'euros i serà una de les principals inversions dels comptes d’aquest any. Es finançarà a través d’un crèdit una vegada aprovat el nou pressupost.  

piscinatorre

La intervenció preveu el cobriment i climatització de tot l’espai de la piscina. La reforma dels accessos i una renovació integral dels vestidors i la creació d’unes sales que es podran destinar a diversos usos. A més, quedarà un pati interior que podrà tenir un ús de solàrium i també es crearà una sala d’espera. A més s’adequarà la fondària de la piscina, habilitant-la per poder-hi fer activitats de peu com ‘Aquagym’. El setembre podrien iniciar-se les obres que tindran una durada de nou mesos.

Aquest és un projecte molt demandat que permetrà tenir una piscina coberta amb condicions al municipi. Des del consistori esperen que una vegada sigui una realitat hi hagi un increment important dels usuaris.

A banda d’aquest projecte, les obres que s’iniciaran de manera immediata són les del dipòsit d’aigua de Pujol que necessita una remodelació important i abasta a bona part de la població de Torredembarra. Aquestes obres tenen un pressupost de prop d’un milió d’euros.