Canvis a Torredembarra per millorar la mobilitat al voltant de l'avinguda Catalunya

El carrer de la Muralla de Torredembarra és, des d'avui, de direcció única. És un dels canvis en matèria de mobilitat que s'apliquen des d'aquest matí en la circulació d'aquesta zona del municipi. A partir d'ara, també queda anul·lada l'entrada a Torredembarra des de la carretera de la Riera pel carrer de Mañé i Flaqué.

Un carrer que també es veu modificat, ja que passa a ser unidireccional en sentit portal de Padrines, també conegut com el camí de l'Era. Així mateix, només es podrà circular en una direcció al carrer de l’Onze de Setembre, en el tram comprès entre el carrer de la muralla i l’avinguda de Catalunya. Totes aquestes variacions es van decidir en el marc de la Taula de Mobilitat.

El panorama aquest matí era aquest. Senyals tapats, semàfors desmuntats i nova senyalística a terra. Al llarg de les pròximes setmanes no estan previstos més canvis en la circulació al municipi tot i que el consistori ja ha planificat noves accions per dur a terme enguany.

Agents de la policia local han estat controlant l'accés a les vies afectades i els ha tocat, també, informar dels canvis als conductors que desconeixien els canvis.