Cèvol Torredembarra - Petrer (3-1)

Arribar i moldre. El Cèvol Torredembarra s'ha desfet del segon classificat de la Superlliga 2 després d'un intens partit i tot i haver entrenat tan sols dos dies les últimes dues setmanes per culpa de la COVID-19. S'ha trencat així qualsevol lògica per la manca de ritme competiu de l'equip dirigit per Carlos Mora i Iñaki Bescós. El mateix Mora ha estat el màxim anotador de la jornada amb 30 punts i seguit pels 20 de David Sanllehí, ja recuperat de la lesió que el va fer retirar abans d'hora durant el derbi a la pista del Volei SPiSP.

I és que l'últim compromís torrenc va celebrar-se a Tarragona el 14 de novembre, fa tot just tres setmanes. L'endemà va notificar-se un petit brot de coronavirus que va afectar dos jugadors de la plantilla, suficient per activar els protocols sanitaris i confinar cadascun dels jugadors durant deu dies. Dijous van exercitar-se per primer cop des d'aleshores i ahir mateix van dur a terme la segona i última sessió abans d'enfrontar-se a un Petrer que havia començat fort la temporada. 

OKCEV

Un Cèvol a remolc en l'inici dels dos primers sets però que ha demostrat paciència, serenitat i fons físic per capgirar els parcials, just el contrari del que ha succeït amb el tercer, l'únic aconseguit per part del conjunt alacantí. 

Els de Torredembarra, debutants a la Superlliga 2, han guanyat tres partits de sis possibles i dissabte volaran a les Illes Balears per competir contra el Muro, cuer sense punts.

Sets: 25-23, 25-23, 25-27 i 25-22