Pretemporada de dos dies

El Cèvol Torredembarra ha reprès l'activitat esportiva després de gairebé dues jornades per un parell de casos de COVID a la plantilla. L'equip jugarà dissabte contra el Petrer gairebé sense entrenar, ja que haurà completat només dues sessions prèvies. La primera d'elles, la d'aquest dijous al vespre per activar el tacte de les mans amb una pilota de voleibol i després de 10 dies tancats a casa pel protocol sanitari. Competir sense preparar-se, realitats estrambòtiques d'una pandèmia que també altera els plans de la Superlliga 2.

VOLEI 4 DESEMBRE

Els de Carlos Mora i Iñaki Bescós van disputar el cinquè i últim partit a la pista del Volei SPiSP i amb derrota per 3 a 1. Sumen cinc punts en cinc jornades quan la majoria d'equips n'han jugat sis o set. I serà impossible afrontar al 100% de condicions el duel contra el Petrer, segon classificat amb vuit punts més que els torrencs i que tan sols ha perdut un cop, curiosament contra el Volei SPiSP i al seu propi pavelló.

El Cèvol Torredembarra-Petrer s'avança a dissabte (12 hores). Per la seva banda, el Volei SPiSP rebrà el líder, el Mediterrani, des de les 18 hores.