190 aspirants per a 15 places a Policia Local de Torredembarra

La de temperatura ha estat la primera prova que els 190 examinats han hagut de passar avui. Són 173 homes i 17 dones les que avui han hagut de posar a prova els seus coneixements en cultura general per aconseguir una de les quinze places que s’ofereixen per a policia local de Torredembarra. S’esperaven 250 aspirants, malgrat que finalment una seixantena no s’han acabat presentant a la prova. Abans d’entrar, a la pista del pavelló municipal Sant Jordi, ja estava tot a punt. I, mentrestant, a la porta: cua, nervis i expectació.

Aquestes proves arriben després d’una llarga odissea en el cos municipal. Un cos que compta amb una plantilla orgànica de 42 funcionaris, tot i que a hores d’ara n’hi ha només 31 en actiu.  D’aquests, un 15% són de caràcter interí, un dels motius que ha portat, en alguns períodes, a la manca de personal necessari en el dia a dia.

Entre d’altres, els i les aspirants havien de conèixer la data prevista de les properes eleccions al Parlament de Catalunya, el nom de l’actual president dels EUA o quines farmacèutiques són pioneres en l’elaboració d’una vacuna contra la COVID 19.