Torredembarra augmenta la partida per a Protecció Civil

Torredembarra destinarà 90.000 euros més aquest 2020 a la partida de Protecció Civil per compensar les despeses derivades de la pandèmia.

Ple extraordinari aquest dijous a Torredembarra per a poder quadrar els comptes per al 2020 del servei de Protecció Civil. En aquest sentit, el plenari ha aprovat una modificació de crèdit de 90.000 euros que es sumen als 250.000 ja pressupostats per a poder pagar les factures pendents abans d'acabar l'any.

Des del govern torrenc han justificat aquesta desviació del pressupost per les despeses derivades de la pandèmia i pels preus que s'ha hagut de pagar per diverses partides en un temps exepcional com aquest.

La modificació ha tingut el vot favorable del govern i de Junts per Torredembarra, mentre que el PSC i Ciutadans s'han abstingut. Des dels dos grups s'ha criticat la gestió del servei i han posat en dubte que la desviació hagi estat produïda només per la pandèmia.

El ple ha començat amb un record per part del regidor de Junts per Torredembarra per la mort del president de la secció local del partit Marc Francesch en accident aeri aquesta setmana.