Cèvol - Mundet (3-1)

El nou Cèvol Torredembarra de Carlos Mora i Iñaki Bescós també sap guanyar com a local. Segon triomf a Superlliga 2, tots dos seguits i abans del derbi de dissabte (16 hores) contra el Volei SPiSP que narrarem en directe a TAC12.

És el primer cop que el Cèvol s'emporta els tres punts en joc després de la victòria per la mínima de la setmana anterior a Xàtiva. La d'aquest diumenge, per cert, tant o més útil que l'anterior perquè serveix per allunyar el Mundet a la classificació i per escalar posicions, i és que els torrencs són cinquens fora de la zona de descens a Primera Nacional amb els mateixos punts que el Volei SPiSP, que també va guanyar aquesta jornada davant el Xàtiva (2-3).

ilñaki

David Sanllehí, amb 18 punts, ha estat el màxim anotador local seguit pels 15 de Gregory Bordas i Noé de Mena. Un Cèvol que ha dominat l'electrònic durant gran part dels dos primers sets i que ha demostrat capacitat de reacció més enllà del tercer en què ha desaprofitat el 21-18 favorable que el situava a quatre punts de la victòria. Tot i això, la plantilla s'ha refet per enllestir la feina en el quart i definitiu set.

Comença així una setmana ben especial perquè el derbi de dissabte serà el primer que es produeix a la Superlliga 2 entre dos equips del Camp de Tarragona. TAC12 el retransmetrà en directe des del pavelló cooperativista.

Sets: 25-20, 25-18, 23-25 i 25-23.