El Cèvol de la il·lusió

Nova etapa al Cèvol Torredembarra amb l'arribada dels històrics Carlos Mora i Iñaki Bescós a la banqueta. Una incorporació que vam avançar divendres al web de TAC12 i que va gaudir de la millor estrena possible amb la primera victòria de la història torrenca a la Superlliga 2.

Primera setmana sencera de Carlos Mora i Iñaki Bescós com a tècnics del Cèvol Torredembarra. El jove de 30 anys debuta en el càrrec i el jove de 44 ofereix la seva titulació a categories de primer nivell a l'espera de decidir si les rutines personals el permeten continuar en un projecte on ja va col·laborar com a jugador la temporada anterior. Tota una vida tractant-sea la pista; ara pretenen pul·lir detalls: minimitzar errors i gaudir de l'estrena a Superlliga 2 com a Xàtiva, on van remuntar un 2-0 per guanyar després de dues derrotes seguides encara amb Christian Vives al capdavant.

cevolok

Les dificultats a l'hora de comptar amb tots els efectius entre setmana són la llosa torrenca, un hàndicap en el qual ja treballa la parella de flamants entrenadors per planificar a mitjà termini les sessions i garantir-ne la qualitat. Mora exercirà d'entrenador i jugador, també Bescós si les circumstàncies ho permeten

El primer compromís de Mora i Bescós a Torredembarra se celebrarà diumenge a les 12 del migdia contra el Mundet, amb qui empata a la taula el nou Cèvol.