Cèvol Torredembarra - Mediterrani (0-3)

El pavelló Sant Jordi de Torredembarra no ha pogut inaugurar la seva estada a la Superlliga 2 amb victòria. El conjunt de Castelló, veterà de la categoria, s'ha imposat amb un triple 16-25.

Dia històric, en qualsevol cas, per al Cèvol Torredembarra perquè és el primer cop que organitza un duel de la segona divisió del voleibol. Els resultats, però, no acompanyen de moment, ja que els torrencs encadenen dues derrotes consecutives que el deixen a la part baixa de la classificació. La jornada s'ha disputat a porta tancada per la crisi sanitària.

Igualtat durant el primer set fins a l'11-12, just el moment en què el Mediterrani ha encadenat set punts per decidir favorablement el primer parcial del migdia. De menys a més en el segon, el Cèvol ha acabat sucumbint de nou davant la solidesa d'un rival acostumat a la categoria i que enguany s'ha reforçat per ser de nou aspirant a l'ascens. El tercer i definitiu ha estat un impossible per al Cèvol, que no ha perdut la cara al partit en cap moment però que haurà d'esperar, com a mínim, fins a la setmana vinent per aconseguir els seus primers punts a la Superlliga 2.

cevol baix

Un Cèvol-Mediterrani amb més novetats perquè s'han habilitat les línies del terreny de joc necessàries per ocupar tota la pista i no pas un sol cantó com fins a la temporad aanterior.

Els de Christian Vives es desplaçaran dissabte (20.30 hores) a la pista del Xàtiva, que signa una victòria i una punxada fins ara.

Sets: 16-25, 16-25 i 16-25.