Llorenç Gómez prepara a Torredembarra el futur del futbol platja

Una quinzena de joves valors del futbol platja van reunir-se  al municipi per aprendre del millor jugador del món. La primera trobada de la selecció de Llorenç Gómez va ser un èxit participatiu. Es compleix així el desig del torrenc: obrir pas a noves generacions que, algun dia, ocupin el seu lloc en el panorama internacional.

Tenen entre 16 i 20 anys i acumulen hores de joc a la sorra. Ara, però, és moment d'assimilar capacitats i coneixements útils per aspirar a tot en un futur no gaire llunyà. Llorenç Gómez és el padrí de la iniciativa i dona nom al projecte Enzo10, una marca registrada que compta amb el suport de l'equip local i també dels de Vilanova i Roses. Integrants dels tres clubs van aplegar-se a la platja de la Paella per aprendre no tan sols del Llorenç. La primera reunió oficial de la selecció va comptar també amb l'ajut del portugués Elinton Andrade, el millor porter del món, entre altres noms il·lustres de l'especialitat.

llorenç

La quinzena de nois va completar tasques col·lectives i també específiques per desenvolupar les seves potencialitats. Especialment, però, van iniciar el llarg procés d'adaptació a l'exigent ritme competitiu. Qui vulgui fer-se un lloc dins el futbol platja mundial ha d'aprendre a dins i fora del terreny de joc.

És la primera crida de la selecció Enzo10 que preveu repetir l'experiència per reforçar les categories inferiors i garantir la supervivència estable del futbol platja en l'àmbit local, català i estatal amb Torredembarra com a principal parada esportiva.