Identificats una quinzena de joves per un 'macrobotellon' a Torredembarra

La Policia Local de Torredembarra ja ha identificat una quinzena dels 50 joves que participaven el passat dissabte en un 'botellon' multitudinari a la platja de Muntanyans. Des de l'Ajuntament torrenc es fa una crida a la responsabilitat al jovent del municipi i s'estudia fer repercutir el cost de la neteja de la platja als participants.

Tranquil·litat absoluta i gairebé cap rastre aquest dilluns al matí a la plata de Muntanyans de Torredembarra del 'macrobotellon' organitzat en aquest indret per una cinquantena de joves. Els fets es van produir la matinada de diumenge quan diverses trucades al 112 i a la Policia Local van alertar d'una forta presència de persones a la platja. Fins al lloc es van desplaçar dues patrulles de la Policia Local i una dels ARRO dels Mossos d'Esquadra. En veure's descoberts, els joves van fugir del lloc a través dels espais protegits de la platja deixant darrere seu una gran quantitat de brutícia i restes de la trobada.

En el mateix espai, els cossos policials van poder identificar un dels joves, mentre que una quinzena més ho han estat al llarg de les darreres hores, sobretot a través de vídeos penjats a les xarxes socials. Ara es treballa per tramitar les denúncies corresponents per haver organitzat la trobada, prohibida per les restriccions imposades per la COVD-19, i s'estudia poder repercutir-los el cost de la neteja de la platja.

Des de l'Ajuntament torrenc admeten que s'estan trobant amb casos similars i fan una crida a la responsabilitat individual. Una identificació dels joves que estaven presents a la trobada per a la qual es demana la col·laboració ciutadana, ja que, a més de les sancions a imposar, és important poder conèixer la traçabilitat dels assistents en el cas d’un eventual contagi de la Covid-19.