Torredembarra engega una campanya per controlar actituds incíviques

A través de la Patrulla Cívica de Torredembarra, els agents controlen el compliment de tot un seguit d’accions de caràcter incívic al municipi, sobretot les relacionades amb la covid-19. En aquest cas revisen que tothom dugui correctament la mascareta, respecti les distàncies de seguretat, entre altres mesures com la prohibició de l’anomenat “botellón”. Durant aquests dies la policia ha vist incrementada diverses conductes incíviques entre els més joves.

campanya civisme Torredembarra

Es tracta d’una campanya específica que es duu a terme aquesta setmana per recordar i difondre a la ciutadania sobre les diferents normatives. Des de l’Ajuntament demanen responsabilitat entre els veïns i veïnes i els diversos turistes que sovintegen al municipi.

D’altra banda, els agents incideixen en la neteja de la via pública, tot controlant que es dipositin correctament les escombraries en els contenidors i la recollida d’excrements d’animals de companyia. També controlen i informen sobre la circulació de vehicles com els patinets que necessiten la regulació europea per poder-se desplaçar pels carrers.