Torredembarra celebrarà la Festa Major amb els nous gegants

Torredembarra celebrarà la seva Festa Major adaptada a les mesures de seguretat derivades de la pandèmia. Aquest any hi haurà menys actes, però des de l’Ajuntament han volgut mantenir l’esperit festiu. Una de les novetats serà la presentació dels nous gegants del municipi.

La Festa Major de Santa Rosalia se celebrarà del 28 d’agost al 6 de setembre. Des de l’ajuntament han buscat noves fórmules per adaptar-se a les mesures de seguretat i programar activitats i concerts mantenint l’essència de festa major.

santa rosalia torredembarra

Aposten per una programació musical de proximitat i activitats tradicionals i populars. Enguany no hi haurà diada castellera però com a alternativa s’ha preparat un espectacle de castells amb arts aèries i un concurs de castells de sorra. Una de les altres novetats és la presentació dels nous gegants del Municipi. El projecte ha comptat amb 50 mecenes i una vuitantena d’empreses  col·laboradores. El gegant Joan i la geganta Rosalia del municipi finalment seran els padrins de les noves peces.

D’altra banda, es mantenen alguns dels cants de la Santa i fins i tot s’ha organitzat un concert amb arrengaments de músiques de la festa major del municipi. A més a més, diversos actes com el pregó es retransmetran en directe a través de les xarxes socials de l’Ajuntament perquè tot i les limitacions d’aforament, tothom pugui gaudir de la Festa Major.