El Cèvol Torredembarra arriba a la Superlliga 2 per quedar-se

El conjunt dirigit per Christian Vies perfila els detalls d'una veterana plantilla que presentarà pocs canvis amb l'objectiu de rejovenir-se progressivament per fer-se un lloc estable a la categoria.

Mai han competit a la segona divisió del voleibol espanyol i no volen ser el típic visitant de pas. L'adéu de Kevin Bordas, que ha fitxat pel San Roque, s'ha compensat amb l'arribada de Dídac Porro del Volei SPiSP, Ludwig del Manresa i Eloi Sosa, darrerament sense equip. Queda per saber si continuaran o no al Cèvol Iñaki Bescós i Víctor Sanmartín.

VOLEII

La intenció és convèncer un central i un receptor, tots dos de força i minuts de nivell. En qualsevol cas, però, la meta no és a curt termini; ha de ser un curs d'adaptació i certes dosis de patiment perquè el Cèvol rebaixi la seva mitjana d'edat i s'estableixi com a equip de Superlliga 2.

La incertesa esportiva per la crisi sanitària no trastoca, de moment, els plànols de l'equip, que iniciarà els entrenaments durant el mes de setembre. La Superlliga 2 disposarà de 18 jornades i s'obrirà el 17 d'octubre amb la visita a la pista del València. El Volei SPiSP, rival torrenc i vigent subcampió, rebrà el Benidorm