Torredembarra obrirà un expedient per les deficències en la recollida d'escombraries

L'Ajuntament de Torredembarra pressiona l'empresa encarregada del servei d'escombraries perquè millori després d'encadenar diversos mesos amb deficiències en la recollida de residus. La problemàtica entrarà aquest dijous en un ple extraordinari per obrir un expedient a l'empresa que efectua el servei de recollida d'escombraries després de diversos incompliments.

L'Ajuntament començarà el tràmit per forçar l'empresa a millorar i també se li obrirà un tràmit d'audiència perquè doni explicacions. Aquest procediment s'activa després que aquest juliol s'hagi elaborat un informe que detalla les deficiències en el servei de recollida de residus. L'Ajuntament relata que no s'han dut a terme els buidatges de contenidors establerts al contracte ni les neteges interiors, tampoc s'han recollit les bosses que es troben a terra i no s'han finalitzat serveis com la recollida de la poda.

Darrerament, el consistori ha notat millores en el servei, però asseguren que no són suficients. D'altra banda, des de la regidoria de Sostenibilitat s'han destinat operaris propis a netejar els voltants dels contenidors. Més enllà de la problemàtica amb l'empresa, l'Ajuntament també ha obert 26 expedients sancionadors a persones per llençar deixalles a la via pública.