El CEVOL Torredembarra confirma la plaça a Superlliga 2

La Superlliga 2 de voleibol tindrà definitivament derbi del Camp de Tarragona la pròxima temporada. Serà així després que l'economia hagi confirmat l'històric ascens a la pista del CEVOL Torredembarra. El club torrenc ja treballa en confeccionar una plantilla del territori per confirmar el projecte a la segona categoria del voleibol estatal.

Un cop confirmat l'ascens a la pista calia acabar d'aconseguir els recursos econòmics necessaris per fer viable el projecte. Gràcies a l'augment de 3.000 euros de la subvenció municipal sumat a haver aconseguit diversos patrocinadors privats, el CEVOL Torredembarra podrà fer realitat el somni de competir per primera vegada en la segona categoria estatal.

Confiança amb els jugadors actuals i fixatges del territori

Ho farà però sense tirar la casa per la finestra, amb un equip basat en els jugadors que van aconseguir l'ascens des de la Primera Nacional i amb l'afegit de diversos fitxatges de jugadors de la demarcació. Tot per a que el projecte d'aquest primer any serveixi de base per consolidar-lo a la categoria.

Una nova plantilla que comptarà amb Christian Vives per quart any consecutiu a la banqueta torrenca. No ho farà però una de les estrelles de l'equip de l'any passat, Kevin Bordas, que marxa al Sant Roque canari.

El curs serà especial, sobretot quan els torrencs es vegin les cares amb un Volei Sant Pere i Sant Pau que va veure frustrat el seu ascens a Superlliga. Un fet, el de tenir dos equips a la segona categoria estatal, que s'espera pugui significar un revulsiu per un esport massa vegades a l'ombra de futbol i bàsquet. Ara caldrà esperar a la confirmació d'una llista de fitxatges torrencs que asseguren ja està gairebé definida