Interior fixa el 2022 com a termini per acabar la comissaria dels Mossos a Torredembarra

La construcció de la nova comissaria dels Mossos a Torredembarra ja té data d’execució. El departament d’Interior ha anunciat en la junta de seguretat local celebrada telemàticament aquest matí l’inici de les obres per l’any 2021.

La futura comissaria dels Mossos d’Esquadra a Torredembarra serà una realitat el primer trimestre de l’any 2022. Aquest és el termini que ha fixat el departament d’Interior en el marc de la celebració d’una junta de seguretat local telemàtica en què finalment no hi ha estat present el conseller d’interior, com s’esperava en un inici. Malgrat tot, els responsables del departament d’Interior han anunciat pel segon semestre de 2021 l’inici de les obres de l’equipament que s’ubicarà a la zona de Muntanyans. Mentre arriba el definitiu desplegament dels Mossos a Torredembarra el consistori reclama que es reforci la presència policial.

La reunió telemàtica ha servit també per concretar el conveni de col·laboració entre les policies de Creixell, Altafulla i Torredembarra. Una aposta per coordinar actuacions a la costa en un any en què segons l’informe els fets delictius han caigut un 11%. Tot i això, l’alcalde admet que la tipologia dels delictes, com furts o aldarulls al carrer, conviden a la percepció d’inseguretat. És el cas dels últims episodis de violència produïts per un grup de joves de nacionalitat marroquina. L’Ajuntament assegura que des del primer moment policia local i Mossos d’Esquadra han col·laborat per resoldre aquest conflicte.