Torredembarra busca solucions als darrers episodis de violència

La junta de seguretat local de Torredembarra es reunirà la setmana vinent amb el conseller d’interior Miquel Buch per buscar solucions i més seguretat a conseqüència dels incidents d’ordre públic que ha patit el municipi en els darrers dies. De fet, ahir l’Ajuntament es va reunir amb representants policials i el Consolat del Marroc a Tarragona per parlar del conflicte.

En les darreres setmanes el municipi de Torredembarra ha viscut nombrosos episodis de violència produïts per un grup de joves de nacionalitat marroquina. L’últim va ser l’agressió a la policia municipal que va acabar amb un detingut i el vehicle policial malmès.

Per això, a petició del Consolat del Marroc a Tarragona aquest dimarts es van reunir amb representants municipals i policials per iniciar una col·laboració entre les institucions i trobar solucions a aquests incidents d’ordre públic. De moment estan estudiant com resoldre el conflicte i han acordat mantenir el contacte regularment per fer-ne un seguiment.

De fet, dilluns vinent la junta de seguretat local es reunirà amb representants de la Generalitat per mirar de reforçar la seguretat. Des del consistori garanteixen la vigilància i l’acció policial al municipi.