Els premis Mañé i Flaquer incorporen una categoria de fotoperiodisme

Nova categoria a la XXXIII edició del premi Periodisme Mañé i Flaquer. L’esdeveniment que guardona als professionals del Camp de Tarragona enguany comptarà amb un reconeixement als fotoperiodistes. També s’ha creat un web on es publicarà tota la informació relacionada amb els premis i la seva història com també els finalistes de cada categoria.

El reconeixement professional dels fotoperiodistes estarà dotat amb 3.000 euros. Amb la nova categoria els premis volen valorar i defensar aquest col·lectiu de professionals de l'àmbit de la comunicació. Es premiarà la millor imatge vinculada informativament a les comarques del Camp de Tarragona. De fet, durant l’acte de presentació de la nova convocatòria, que ha tingut lloc aquest dilluns a la Pèrgola del Serrallo, també s’ha reivindicat la tasca dels reporters gràfics.

Una de les altres novetats és la posada en marxa d'un portal web oficial dels premis que compta amb tota la informació i història de l’esdeveniment, com també la biografia del periodista Joan Mañé. A més a més, en aquest nou web s’anunciaran els finalistes de les diferents categories.

D'altra banda, l'organització compta des d'aquest 2020 també amb la col·laboració del Port de Tarragona. L'objectiu de tots els canvis responen a la voluntat de reforçar i fer créixer la marca del Premi, tot defensant i potenciant l’ofici del periodisme, sobretot el local.

El Premi està organitzat per l’Ajuntament de Torredembarra i el Col·legi de Periodistes de Catalunya de la Demarcació de Tarragona. També compta amb Repsol com a patrocinador i des d’aquest any amb la col·laboració del Port de Tarragona.