Torredembarra resol amb més contenidors i més neteja l'augment de deixalles per segones residències

Torredembarra ha posat fil a l'agulla per solucionar un problema que s'accentua amb l'arribada de la gent que ja omple les segones residències. Com que hi ha més gent, hi ha més brossa, i els contenidors no poden absorbir totes les deixalles. Per això se n'han posat més.

Un cop aixecades les restriccions de l’estat d’alarma,  municipis com Torredembarra han vist com ha incrementat la població. Una de les conseqüències ha estat l’augment de la brossa en diferents carrers, sobretot on hi ha segones residències i restaurants. Finalment des de l’Ajuntament han decidit col·locar més contenidors.

TAMBÉ HI HAURÀ MÉS NETEJA

També s’han repartit més de 130 cubells d’orgànica xipats al nucli antic per la recollida selectiva d’aquesta zona. Des del consistori prendran més accions. De fet, la setmana que ve es repartiran cubells als veïns de segones residències i se’ls informarà sobre la recollida porta a porta. Finalment també està previst doblar la recollida en una quinzena de punts més, reforçar els operaris i donar suport extraordinari de neteja al voltant dels contenidors .