El Festival Roca Foradada es podrà veure en directe a TAC12

La dotzena edició del Festival Roca Foradada reobrirà la cultura de Torredembarra el 18 de juliol. Oferirà un total de 5 concerts de gèneres musicals molt variats, com el swing o la cançó d'autor. La primera actuació i la més tradicional del festival, la cantada d'havaneres de la mà del grup Port Bo, es podrà en veure en directe aquí a TAC12 a 22.30 h.

Enguany, el festival aposta per un referent de l'escena musical femenina com és la Maika Malovski i dos músics catalans: Roger Mas i Ferran Palau.

MENYS ENTRADES I ANTICIPADES

El festival s'ha hagut d'adaptar per les condicions de seguretat sanitària per la Covid-19. Per aquest motiu, tots els concerts es faran al recinte de la Roca Foradada, al port de Torredembarra, eliminant els escenaris de Clarà i de Baix a Mar. L'objectiu és garantir un correcte control d'aforament, que estarà limitat a la meitat, a 200 entrades.

Les entrades estaran disponibles a partir del 2 de juliol al web www.torredembarra.cat per un preu general de 6 euros o un de reduït de 5 euros per a diversos col·lectius.