La platja més inclusiva

Torredembarra atén les persones amb diversitat funcional a la platja des de fa anys i facilita a seva estada i el seu bany gràcies a les cadires amfíbies, els lavabos públics adaptats, bons accessos i aparcaments reservats. Finalment, gràcies a aquestes mesures el municipi ha aconseguit per primera vegada el distintiu de platja inclusiva.

A més, a la zona dels Muntanyans, hi ha un circuit adaptat per a persones amb dificultats visuals. Torredembarra també ha revalidat el guardó de Bandera Blava a les platges de la Paella, Baix a Mar i els Muntanyans. Cal Bofill ha repetit com a Centre Blau i el camí fins als Muntanyans ha estat distingit com a Sender Blau.

Enguany, l’inici de la temporada de platges al municipi s’ha vist afectat per la pandèmia del coronavirus. Per aquest motiu, l’Ajuntament no reforçarà el servei de lavabos, però sí ampliarà els serveis de socorrisme i vigilància per controlar l’accés a les platges i recomanar les zones que estiguin més lliures.

De moment la platja s’està preparant per a l’arribada de més gent quan es permeti la mobilitat i puguin venir les persones a les seves segones residències.