Llorenç Gómez tornarà a Rússia quan s'obrin les fronteres

Prepara l'inici d'una temporada atípica perquè començarà més tard que mai i es jugarà sense públic. La pandèmia genera pèrdues econòmiques per a estrelles com la torrenca, que no perd l'optimisme des de la primera línia de mar casolana.

Llorenç Gómez jugarà un estiu més amb el Lokomotiv de Moscou la Lliga russa i la Copa d'Europa, competicions impossibles de situar en el calendari per culpa de la crisi sanitària mundial. Sí que té clar, però, que la tornada a l'est d'Europa és imminent. Quan les autoritats aixequin la veda mobilitat internacional, el torrenc es desplaçarà a la capital russa on lidera un dels clubs més potents del món i on haurà de respectar també les normes de distanciaments dictades per a totes les competicions.

torre

Ell va ser un dels primers exponents de la demarcació que va reactivar-se gràcies al distintiu d'esportista d'elit. Ara ja pot dur a terme sessions amb la resta de companys del municipi, entre ells un Edu Suárez que també prepara la tornada al Llevant i a la lliga de Polònia. L'adaptació a la sorra després de setmanes sense contacte va ser increïblement complicada: com qui gairebé juga per primer cop a futbol platja.

La platja de Torredembarra conviu amb aquesta disciplina cada vegada més, gràcies també a la creació d'una escola de formació que compta amb prop d'una quarantena de membres tutelats, especialment, per l'estrella local i mundial. El calendari de seleccions és una incògnita. El classificatori mundialista s'ha traslladat al 2021  i l'Europeu d'enguany busca data.