Torna el biketrial a Torredembarra

Els socis del Bikepark Costa Daurada no han donat l'esquena al club de Torredembarra, que ha reprès l'activitat amb una excel·lent resposta per part dels seus usuaris. Els monitors s'han adaptat al context de prevenció del coronavirus per garantir la seguretat d'esportistes d'edats compreses entre els cinc i els més de 50 anys.

Pujats a les dues rodes gairebé des de casa, ningú accedeix al recinte sense prendre's la temperatura. Una rutina que es repeteix amb cadascun dels integrants del club; totes les dades s'enregistren per dur a terme un control diari, amb l'ajut de l'Ajuntament, en la lluita contra el coronavirus. La higiene de mans i l'ús de la mascareta per part dels entrenadors i de tot aquell que no circuli en bici són obligatòries.

L'accés és exclusiu per als ciclistes, que es divideixen en grups molt inferiors als pautats per la Federació Catalana. Els torrencs no volen córrer cap risc i, a banda, pretenen garantir l'atenció personalitzada a nois i noies d'edats i nivells d'habilitat molt diferents.

bttok

La BTT s'apodera un altre cop de La Torre, o almenys d'aquest petit gran racó, seu del Bikepark Costa Daurada i devorat per les males herbes durant la primera etapa de confinament. Ara que la desescalada permet la reobertura esportiva parcial, la primera tasca va ser la d'endreçar la zona. Amb un centenar de socis i prop de 25 alumnes per sessió, una xifra ara reduïda a la quinzena per motius de seguretat, la massa social de l'entitat no ha perdut terreny tot i la crisi sanitària i econòmica.

El calendari de biketrial d'enguany és tant o més complicat com un dels circuits de Torredembarra. S'han suspès proves de la Copa Tarragona, també la prevista al municipi puntuable per a la Copa Catalana. Es treballa, això sí, per salvar al juliol les cites de Prades i Cambrils puntuables per al campionat provincial. Mentrestant, la Copa d'Espanya es trasllada a l'octubre i el Campionat d'Espanya, al novembre.