Torredembarra iniciarà la temporada de platges el 13 de juny amb mesures excepcionals

Es mantindran els serveis de socorrisme i vigilància i s'extremarà la neteja. No hi haurà, però, ni dutxes ni rentapeus, i només s'habilitaran els lavabos del passeig.

Operaris dels serveis de manteniment habiliten les passeres d'accés a la platja de la Paella. Enguany n'hi haurà menys per guanyar espai de sorra i també es doblaran per garantir una entrada i sortida dels banyistes amb distància de seguretat. És una de les primeres actuacions de condicionament de les platges de Torredembarra per a la temporada que s'iniciarà oficialment d'aquí a dos dissabtes, el 13 de juny, i s'allargarà fins al 13 d'octubre. Serà una temporada marcada per l'impacte de la pandèmia de la Covid-19, amb restriccions de serveis com els de dutxes i rentapeus.

L'Ajuntament no reforçarà el servei de lavabos, tot i que mantindrà els quatre de fixos que hi ha al passeig extremant-ne la neteja de forma constant. El consistori reforçarà els serveis de socorrisme i vigilància amb una dotació de fins a 17 socorristes durant els mesos de juliol, agost i primera quinzena de setembre; i 11 coincidint amb l'inici de la campanya d'estiu. A més, acompanyarà els socorristes de fins a 4 informadors i 4 voluntaris de protecció civil durant el punt àlgid de la temporada. El servei s'oferirà entre les 10 del matí i les 7 de la tarda i es reforçarà amb una patrulla de la policia local. Socorristes, voluntaris i policies s'encarregaran també del control d'accés a les platges, que se sectoritzaran.

El servei de neteja de les platges serà diari i durant aquesta setmana ja s'instal·laran les dues guinguetes ubicades a la platja de la Paella per poder obrir durant la segona quinzena de juny.