La peça dels suborns a la campanya electoral de Masagué no arribarà a judici

La peça separada número 8 del Cas Torredembarra, que investigava l'aportació de més de 40.000 euros de l'empresa constructora Transcornejo a la campanya electoral del 2011 de l'exalcalde Daniel Masagué no arribarà finalment a judici.

Així serà després que els diferents parts, defensa, fiscalia anticorrupció i l'acusació exercida per l'Ajuntament, hagin arribat a un acord de conformitat. Arran d'aquest, l'Audiència ha condemnat Masagué i l'administrador de l'empresa per un delicte de suborn, amb l'atenuant de confessió, a un any de presó que serà substituït per 3.650 euros de multa i a uns altres 900 euros de multa.

A més, s'ordena a l'exalcalde el decomís dels 40.000 euros de suborn que va percebre. Ara Masagué està a l'espera de la sentència de la peça ja jutjada el mes de gener sobre presumptes irregularitats en l'adjudicació de guinguetes a la platja de Torredembarra. També a que comenci el següent judici de la macrocausa el proper 15 d'abril per investigar la presumpta adjudicació a dit de dos locals i per la qual l'exalcalde afronta una petició de quatre anys i mig de presó. De tot plegat, n'ha parlat l'actual alcalde del municipi, ja que l'Ajuntament exerceix com a acusació particular.