Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

bàner 970x90 Advertisement

Els veïns de Clarà i Les Àmfores fan arribar les seves necessitats al govern torrenc

Millorar aspectes com la senyalització dels carrers o l'asfaltat del mateixos són algunes de la principals reclamacions que els veïns de Clarà i Les Àmfores van fer arribar al govern de Torredembarra en la primera trobada amb la nova regidoria de barri. Des d'aquesta es vol potenciar aquestes reunions però reclamen als veïns que es tornin a constituir en associació.

Primera presa de contacte aquest passat divendres dels veïns de Clarà i Les Àmfores amb la nova regidoria de barri torrenca. La trobada va servir per exposar les seves problemàtiques i establir sinèrgies per millorar alguns aspectes del barri que preocupen els veïns. Entre aquestes destaquen deficiències com manca de senyalització i falta d’accessibilitat en voreres.

 Per la seva banda, des del govern torrenc manifesten que volen fer aquestes reunions anualment i que, a més, cada quatre mesos es convoca un consell veïnal organitzat des de Participació Ciutadana amb els representants de tots els barris. és per això que demanen que es creï una nova Associació de Veïns que aglutini Clarà, Les Àmfores i Nova Torredembarra, per tenir un interlocutor que representi el gruix de veïns de la zona.

La trobada també va servir per a que tècnics de Medi Ambient expliquessin la posada en marxa de la recollida de la brossa porta a porta, que comença aquesta setmana.

Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ